This page uses content from Wikipedia and is licensed under CC BY-SA.

Brukerdiskusjon:Kristian Vangen – Wikipedia

Om denne tavlen

Migrant (diskusjonbidrag)

Barcodeprinsippet nominert for sletting

Hei Tthq1j9cr3tdzvyp! Jeg har nominert Barcodeprinsippet, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Barcodeprinsippet. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}}Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Migrant (diskusjon) 1. jul. 2017 kl. 12:31 (CEST)

Svar på «Barcodeprinsippet»
Jon Harald Søby (diskusjonbidrag)

Hei! Om en måneds tid er det åremålsvalg på administratorer igjen, og denne gangen er det vår puljes tur. I den forbindelse bør du bekrefte (eller avkrefte) at du ønsker å stille til gjenvalg, og skrive en kort presentasjon på valgsiden. Lykke til!

Kristian Vangen (diskusjonbidrag)

Hei! Jeg er såpass inaktiv at jeg ikke ser det som nødvendig at jeg har administrator-rettigheter lenger. Jeg kan heller få dem tilbake dersom jeg ser det er mulig å bli mer aktiv.

Nsaa (diskusjonbidrag)

Hei Kristian, synd du trekker deg. Wikipedia trenger flere solide administratorer. Velkommen tilbake om du får lyst og ikke minst tid igjen

Kristian Vangen (diskusjonbidrag)

Veldig hyggelige ord her. Det setter jeg stor pris på. Det er ikke til å se bort ifra at jeg kommer tilbake grunnet slike ord.

Jon Harald Søby (diskusjonbidrag)

Forståelig, men trist. Håper du får tid til å komme sterkere tilbake snart! :-)

Svar på «Administratoråremålsgjenvalg»
Det finnes ingen eldre saker