This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Meerhout

Meerhout

Nieuw in de bib ╳ Catalogus
  • Catalogus
  • Krantenarchief

Nieuwe boeken, strips, films en series

Laatste Nieuws

Meerhout doneert vernieuwde bib aan pleegzorg

Gepost door Meerhout

Van 15 tot 28 april zet het gemeentebestuur van Meerhout pleegzorg extra in de kijker in de bibliotheek. Daarmee wil het gemeentebestuur helpen nieuwe pleeggezinnen te vinden. Als pleegzorggemeente wil het gemeentebestuur samen met Pleegzorg Provincie Antwerpen op zoek gaan naar pleeggezinnen die een warme thuis willen bieden aan kwetsbare kinderen, jongeren of volwassenen die het nodig hebben. Om die zoektocht te ondersteunen zetten de medewerkers van de bib tussen 15 en 28 april pleegzorg in de kijker.

Lees verder

Welkom in de vernieuwde bib: opening leescafé op zaterdag 27 april

Gepost door Meerhout

De bibliotheek wil groeien naar een plek van ontmoeting, leren en inspiratie. Daarvoor kreeg de bib een make-over. De lokalen werden geschilderd, de rekken kregen een omkasting, er kwamen nieuwe meubels en elke afdeling werd voorzien van een opzoekcomputer. De balie en het leescafé, waar je kan genieten van een kop koffie, liggen nu centraal in de ruimte. Deze vernieuwing vieren we op zaterdag 27 april van 9 tot 12 uur met drankjes en een hapje! De inkom is gratis. Iedereen is welkom!

Lees verder

Jeugdboekenmaand 2019

Gepost door Meerhout

De hele maand maart liep in de bib de jeugdboekenmaand. Het thema was dit jaar vriendschap en alle Meerhoutse lagere scholen kwamen op bezoek, samen met heel wat interessante auteurs en vertellers.

Lees verder
Meer nieuws
SLUITEN

Uitgebreid zoeken

Boek Zoeken SLUITEN