This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Luxman high-end vahvistimet, CD-soittimet ja muut audiolaitteet

Luxman – high-end audiolaitteita jo vuodesta 1925

Luxman tunnetaan maailmanlaajuisesti erittäin korkealaatuisista hifilaitteista. Nykyisin Luxman on keskittynyt pelkästään high-end tuotteisiin, jotka valmistetaan Osakassa, Japanissa. Nykyinen mallisto sisältää todella hienosti viimeisteltyjä laitteita, joiden kohderyhmänä ovat asiakkaat jotka haluavat vain parasta, niin musiikillisesti kuin laadullisesti.

Luxman perustettiin vuonna 1925, kun radiolähetykset alkoivat Japanissa, ja on siitä asti tuottanut upeasti viimesteltyjä ja äänenlaadultaan maailman kärkikastiin kuuluvia audiolaitteita. Luonnollinen ja aito musiikin vaikutus kuulijan mielikuvitukseen muodostaa perustan, johon Luxman luottaa kehittäessään ja valmistaessaan tuotteitaan.

Tämän hetkiseen Luxman-mallistoon kuuluu mm. esivahvistimia, päätevahvistimia, integroituja stereovahvistimia, LP-levysoittimia, CD-soittimia ja D/A-muuntimia. Löydät Luxman-jälleenmyyjät yläpalkin Yhteystiedot-linkistä.