This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Kurs og seminarer

Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Kurs og seminarer

Velkommen på skrivekurs og seminarer

Vi setter stadig opp spennende skrivekurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du når gjennom til målgruppene, kundene og brukerne dine. Ingen i Norge har mer erfaring fra klarspråks- og kommunikasjonsarbeid i både offentlig og privat sektor enn våre språkkonsulenter. Alle har høyere utdanning innenfor språk-, kommunikasjons- og tekstvitenskap.

Kommende skrivekurs

Ønsker dere et bedriftskurs?

Vi kommer gjerne til dere og kurser hele virksomheten eller en bestemt avdeling eller seksjon. For å gjøre kurset så relevant og nyttig som mulig tar vi utgangspunkt i deres egne tekster.

Vi har spisskompetanse på blant annet saksframlegg, vedtaksbrev, chat, pressemeldinger, e-post og stillingsannonser, og vi holder også gjerne skreddersydde kurs for ledere, jurister eller nettredaktører.


Les mer om skreddersydde bedriftskurs her.

Spørsmål til kursene?

Kundesenter
22 00 32 00 [email protected] Man – tors 8:30 – 16:30 Fre 8:30 – 16:00 Alle åpningstider
Nyhetstips
[email protected]
Besøksadresse

Langkaia 1 (Havnelageret)
N-0150 Oslo

Postadresse

Boks 6817 St. Olavs plass
N-0130 Oslo

Leverandør av redaksjonelt innhold i tekst, bilder, video og grafikk til norske medier og næringslivet. Personvernerklæring
Tjenesteområder