This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Vizualno rješenje Noći knjige 2020. - Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu

NACIONALNA I SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA U ZAGREBU

Čovjek je postao (…) time što se danas zove čovjek, tek kad je počeo pisati.

Miroslav Krleža

Vizualno rješenje Noći knjige 2020.

Objavljeno 6.4.2020.

Iz svijeta fikcije, na plakat ovogodišnje Noći knjige stiže knjiški patuljak, dežurno njurgalo, veseljak, komentator apsurda i podsjetnik na to zašto je upravo danas bitno čitati.

Premda imun na ljudske bolesti, na licu nosi masku, upozoravajući nas da kao knjiški junak dijeli sudbinu čovjeka. Odnosno, da i njemu prijeti izumiranje ako društvo neće čitati i mariti za knjigu.

Autor je vizualnoga rješenja dizajner Boris Kuk, a promidžbeni materijali dostupni su za preuzimanje na mrežnoj stranici Noći knjige te se neće, kao prethodnih godina, slati poštom.

Noć knjige 2020. održat će se u virtualnoj inačici, a programi i akcije u sustav Noći knjige mogu se prijaviti do 23. travnja preko online prijavnice.

Vizualno rješenje Noći knjige 2020. Autor: Boris Kuk.


Vizualno rješenje Noći knjige 2020. Autor: Boris Kuk.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće (eng. cookies). Korištenjem stranice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu potvrđujete suglasnost s postavljanjem i uporabom kolačića. Saznajte više.