This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Naantalin Kylpylä | Naantali Spa Hotel | Paras hinta, varaa suoraan

Naantalin Kylpylä – Naantali Spa Otammeko Yhteyttä?
OstaLahjakortti

K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat alennusta huoneen hinnasta, lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Lue lisää

Karkuun joulun kiireitä

Tule Naantaliin joulun kiireitä karkuun! Joulun alusviikolle tarjoamme edullisen majoituspaketin alkaen 49,-/hlö. Varaa nyt, huoneita on rajattu määrä.

Lue lisää

Jouluksi Naantaliin

Tervetuloa Naantaliin rentoutumaan joulun pyhien ajaksi. Nauti joulun herkuista ravintoloissamme ja koe joulun tunnelma Kylpylässä sekä Naantalin vanhassa kaupungissa. TARJOUS: Nyt lisävuorokaudet 3 vrk:n lomaan TOSI EDULLISESTI – alkaen 35,-/hlö!

Lue lisää

Joulun herkut netistä

Tilaa kätevästi joulun herkut netistä – voiko tämän helpommaksi jouluateria enää muuttua? Sunbornin joulukassi on pakattu täyteen perinteisiä herkkuja, tilaa nyt. Tilaukset 18.12. mennessä, nouto esimerkiksi Naantalin Kylpylästä. Lue lisää ja katso muut joulun tuotteet sunbornbakery.fi!

Lue lisää

Uuden vuoden loma

Vietä unohtumaton uudenvuodenaatto ja aloita uusi vuosi rentouttavalla kylpylälomalla. Nauti aaton juhlabuffet tai à la carte -illallinen ravintola Le Soleilissa.

Lue lisää

-20% kun varaat 3 vrk

Varaa 3 vrk tai enemmän – annamme 20% alennusta päivän hinnasta. Kunnon kylpyläloma on mitä parhain irtiotto arjesta. Tee varaus jo tänään!

Lue lisää

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Lue lisää

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lue lisää

Varaa hoidot

Katso hoitovalikoimamme ja tee varaus.

Lue lisää

Parhaan hinnan takuu

Tee varaus suoraan verkkosivuillamme – takaamme aina parhaan hinnan! Jos löydät edullisemman hinnan, kuin mitä tarjoamme, hyvitämme hintojen erotuksen ja annamme alemmasta hinnasta vielä 20% alennuksen. Tutustu parhaan hinnan takuuseen.

Lue lisää

Vinkit Naantalin lomalle

Naantali on tutkitusti yksi kotimaan matkailun huippukohteita. Katso tästä kaikki syksyn parhaat lomavinkit Naantaliin!

Lue lisää

Late checkout klo 20

Varaa nyt viikonloppuloma Naantaliin ja saat pitää huoneen klo 20 saakka sunnuntaina. Kiireetön päätöspäivä kruunaa ihanan kylpyläloman. Tarjous voimassa vain ennakkovaraajille, kun varaat pe-su tai la-su majoituksen (ei heinäkuussa).

Lue lisää

Kylpyläloma & risteily

Koe saaristomaisemat maalla ja merellä, yhdistä riemukas risteily ja rentouttava kylpyläloma. Varaa nyt kahden vuorokauden majoitus kylpylässä ja päiväristeily saaristomerellä. Hinnat alkaen 126,-/hlö.

Lue lisää
© Naantali Spa Hotel 2018 Tietosuoja | Privacy policy