This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Homepage | Cultuurconnect

Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoeken Sluiten

Samen gaan we voor digitale innovatie in kunst en cultuur, zodat we ook morgen relevant blijven. Cultuurconnect slaat een brug tussen lokale cultuurhuizen, bibliotheken, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven.

Menu Close

Mutation festival Uncovered

Cultuurconnect neemt je mee op ontdekking naar Mutation festival doorheen gevestigde kunstdisciplines in de mix met digital arts. Je komt in contact met makers en artiesten van de toekomst. Je krijgt de kans om te experimenteren met nieuwe vormen van cultuur, educatie en alles wat daartussen ligt!

Info & tickets 13/11/18

Aan het woord - Krist Biebauw & Nathalie De Neve over leescommunity's

Vanuit bibliotheek De Krook vertellen Krist Biebauw, directeur, en Nathalie De Neve, verantwoordelijke voor marketing en communicatie, hoe lezen veranderd is in onze digitale samenleving en hoe je als bib kan inzetten op leesgroepen, online én offline.
12/11/18

4 scenario's voor een gedeeld ticketingsysteem

Uit de haalbaarheidsstudie blijkt grote interesse in een gedeeld ticketingsysteem voor cultuurhuizen. Er zijn 4 mogelijke scenario’s.
25/10/18

Uitdaging zoekt oplossing: de 5 geselecteerde experimenten uit onze Zomeroproep

Met deze 5 uitdagingen die lokale cultuurhuizen indienden tijdens de Zomeroproep experimenteren we de komende maanden, samen met de lokale partners.
18/10/18

Het nieuwe jasje van de Bib

Samen met communicatiebureau Karakters gaven we de Bib-huisstijl een update naar een meer eigentijds karakter.

Met de co van coöperatief

Op de dienstendag van Cultuurconnect, gaven we het startschot van onze nieuwe coöperatieve aanpak. Hoe gaat dit in zijn werk en op welke 4 pijlers steunt deze aanpak?

Lees meer 5 Experimenten In onze experimenten zoeken we een antwoord op een lokale digitale behoefte. 14 Diensten Succesvolle projecten worden diensten voor alle lokale cultuuractoren 412 Coöperanten In het nieuwe coöperatieve bestuursmodel van Cultuurconnect bepaal jij mee welke koers we varen