This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Mugello en Sochi toegevoegd aan F1-kalender 2020 - TopGear

Autonieuws
Nieuws
  • Autonieuws
  • Mugello en Sochi toegevoegd aan F1-kalender 2020

Mugello en Sochi toegevoegd aan F1-kalender 2020

Het aantal races voor dit seizoen groeit naar tien

Mattijn Nederend 10/07/20 - 11:50 0 Foto('s): Ferrari 1/1

Net voor de start van de tweede GP van Oostenrijk (die officieel de GP van Stiermarken heet) kondigt de organisatie aan twee races toe te voegen aan de F1-kalender van 2020. Op 13 september gaan we na de race op Monza door naar het Italiaanse circuit Mugello. Op 27 september is het tijd voor de GP van Rusland in Sochi.

Mugello is een vaste gastheer voor races in de MotoGP, maar mocht nog nooit een F1-race organiseren. Ferrari is eigenaar van het circuit en verrichtte er veel testwerkzaamheden. Door het toevoegen van het circuit aan de kalender wordt Mugello de locatie waar Ferrari in september zijn duizendste F1-race zal rijden. Reden voor een leuk feestje, lijkt ons.

Met de GP van Rusland en de GP van Toscane komt het aantal races op de F1-kalender van 2020 uit op tien. Liberty Media verwacht het aantal nog te verhogen tot vijftien à achttien, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het is momenteel nog niet duidelijk of de twee circuits ook toegevoegd zullen worden aan de game F1 2020.

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie