This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

3e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020 - TopGear

Autonieuws
Nieuws
  • Autonieuws
  • 3e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

3e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

Geen 3e vrije training en onduidelijheid over de kwalificatie

Marcel Strijk 11/07/20 - 12:41 0 Foto('s): Red Bull Content Pool 1/1

Het regent op dit moment keihard op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Er ligt zoveel water op het circuit dat de 3e vrije training eerst al uitgesteld wordt. Later blijkt het echter dat het weer niet opknapt en de training niet door kan gaan.

De vraag is nog of de kwalificatie wel verreden kan worden later deze middag. Het lijkt nu het waarschijnlijkst dat de strijd om pole position op zondagochtend gaat plaatsvinden. Dit is wel afhankelijk van het weer morgenochtend.

Als er helemaal geen kwalificatie wordt gehouden, zal de startgrid voor de race bepaald worden aan de hand van de resultaten van de 2e vrije training. Mocht dat gebeuren, dan zal Max Verstappen zondag op pole position staan.

Data en tijden van de tweede GP van Oostenrijk 2020

Kwalificatie: ?

Zondag 12 juli 2020
Race: 15:10 uur

Foto: Red Bull Content Pool

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie