This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

2e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020 - TopGear

Autonieuws
Nieuws
  • Autonieuws
  • 2e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

2e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

Heeft Verstappen pole position al op zak?

Marcel Strijk 10/07/20 - 16:37 0 Foto('s): Red Bull Content PoolFoto('s): FerrariFoto('s): Red Bull Content PoolFoto('s): Daimler AGFoto('s): FerrariFoto('s): Daimler AG 1/1

Vanochtend was de Racing Point van Perez het snelst tijdens de 1e vrije training. Die verliep vrijwel zonder problemen. In de tweede training komt er echter al na een kwartier een rode vlag omdat Ricciardo spint bij de een-na-laatste bocht en met volle vaart achterstevoren de muur in glijdt. Ricciardo kan zelf uit de auto stappen, maar hij strompelt wel een beetje als gevolg van de harde crash.

Nadat de groene vlag weer zwaait, kunnen de coureurs weer het circuit op. Verstappen klaagt over de radio dat hij te weinig vermogen heeft. Er zijn dus nog steeds problemen met de Honda-motor, maar die houden niet lang aan. Even later weet Verstappen namelijk een sterke tijd te rijden.

Het weerbericht voorspelt voor morgen enorm veel regen. De teams zijn daarom bang dat er morgen geen sessies worden gereden. Als dat het geval is, zou het zo kunnen zijn dat het resultaat van deze training de startgrid voor zondag bepaalt. Verstappen rijdt uiteindelijk de snelste tijd in deze training, dus wellicht heeft hij al de pole position voor aankomende zondag op zak.

Als de sessies morgen wel doorgaan, gaan we een kletsnatte kwalificatie zien. Dus, hoe dan ook, we gaan een spannend raceweekend tegemoet.

2e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

01. Max Verstappen
02. Valtteri Bottas
03. Sergio Perez
04. Lance Stroll
05. Carlos Sainz

Data en tijden van de tweede GP van Oostenrijk 2020

Zaterdag 11 juli 2020
3e vrije training: 12:00 uur – 13:00 uur
Kwalificatie: 15:00 uur – 16:00 uur

Zondag 12 juli 2020
Race: 15:10 uur

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie