This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

1e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020 - TopGear

Autonieuws
Nieuws
  • Autonieuws
  • 1e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

1e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

Waarom gaan de teams nu weer trainen?

Marcel Strijk 10/07/20 - 12:34 0 Foto('s): Red Bull Content PoolFoto('s): Daimler AGFoto('s): FerrariFoto('s): Daimler AGFoto('s): FerrariFoto('s): Red Bull Content Pool 1/1

Tijdens de start van de 1e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk krijgen we gelijk een leuk nieuwtje voor de kiezen. Mugello en Sochi worden definitief toegevoegd aan de kalender voor dit seizoen. Daarmee krijgen we in ieder geval weer twee races extra en staat het totaal voor dit seizoen op 10.

Dit weekend rijden we voor de tweede keer op de Red Bull Ring. Ook al hebben de teams net een heel raceweekend op het circuit achter de rug, het is toch druk op de baan. Nu horen we je denken: maar hebben ze zo’n slecht kortetermijngeheugen in de F1? De meeste teams hadden natuurlijk problemen in afgelopen race. Dit moet worden opgelost en dat kun je alleen maar doen door de baan op te gaan en te testen. Ook hebben sommige teams gelijk al upgrades voor dit tweede weekend. Ook die moeten in deze training getest worden.

Racing Point doet goede zaken in deze 1e vrije training van dit weekend. Perez rijdt de snelste tijd en is daarmee iets minder dan een tiende sneller dan Verstappen, die de tweede tijd pakt. Veel teams werken echter wel testprogramma’s af, dus de tijden zijn nog niet representatief voor de rest van dit weekend. In de overige sessies van dit weekend zullen we zien wie er sterk voor staat in deze tweede GP van Oostenrijk in Stiermarken.

1e vrije training van de tweede GP van Oostenrijk 2020

01. Sergio Perez
02. Max Verstappen
03. Valtteri Bottas
04. Lewis Hamilton
05. Alexander Albon

Data en tijden van de tweede GP van Oostenrijk 2020

Vrijdag 10 juli 2020
2e vrije training: 15:00 uur – 16:30 uur

Zaterdag 11 juli 2020
3e vrije training: 12:00 uur – 13:00 uur
Kwalificatie: 15:00 uur – 16:00 uur

Zondag 12 juli 2020
Race: 15:10 uur

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie