This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Vrachtwagen rijdt met laadbak tegen viaduct - TopGear

Autonieuws
Nieuws
  • Autonieuws
  • Vrachtwagen rijdt met laadbak tegen viaduct

Vrachtwagen rijdt met laadbak tegen viaduct

Pas op, steekt uit

Mattijn Nederend 03/06/20 - 20:04 0 Foto('s): Fox 6 / Screenshot YouTubeFoto('s): Fox 6 / Screenshot YouTubeFoto('s): Fox 6 / Screenshot YouTubeFoto('s): Fox 6 / Screenshot YouTube 1/1

Gelukkig houdt deze chauffeur het bij vrachtwagens, en niet bij vliegtuigen. Anders lag je koffer nu ergens op de bodem van een oceaan. Na het lossen van de lading is de bak omhoog blijven staan en zo rijdt de chauffeur met de laadbak tegen een viaduct. Gelukkig voor de vrachtwagenchauffeur brak de laadbak af en reed de vrachtwagen verder. Hij zal het ongetwijfeld gevoeld hebben, maar hij raakte niet gewond. Het viaduct raakte beschadigd en de vrachtwagen nog meer. De rotzooi kon gelukkig snel worden opgeruimd en het verkeer kon weer door het viaduct.

Vrachtwagen rijdt met laadbak tegen viaduct

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie