This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Vol gas door de carwash - TopGear Nederland

Autonieuws
Nieuws

Vol gas door de carwash

Uit de oude doos

Mattijn Nederend 01/06/20 - 19:04 1 Foto('s): Quick Quack Car Was / YouTubeFoto('s): Quick Quack Car Was / YouTubeFoto('s): Quick Quack Car Was / YouTubeFoto('s): Quick Quack Car Was / YouTube 1/1

Deze video, een klassiekertje inmiddels, kun je tien keer kijken en telkens nieuwe dingen opmerken. Ons favoriete detail is het behulpzame meisje dat vriendelijk lacht naar de witte auto, maar zich al snel realiseert dat het foute boel is. Of dat de wasstraat ‘Quick Quack’ heet. De rode auto aan het einde van de video had niet veel langer moeten treuzelen, anders was hij ook geraakt. Volgens de uploader, het officiële kanaal van Quick Quack Car Wash, ging de bestuurder op het gas staan in plaats van op de rem (hoe kan dat toch zo vaak gebeuren?). Gelukkig raakte er niemand gewond.

Vol gas door de carwash

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties
  1. Wouter zegt op 2 juni 2020 om 00:46:

    Deze bestuurder is zo dom a sbe3

    Reageer

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie