This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Stukje fietsband laat elke auto klinken als een V12 - TopGear Nederland

Autonieuws
Nieuws
  • Autonieuws
  • Stukje fietsband laat elke auto klinken als een V12

Stukje fietsband laat elke auto klinken als een V12

Buitenpret met een binnenband

Mattijn Nederend 02/06/20 - 18:04 1 Foto('s): Screenshot Facebook 1/1

De hoge instap van de Citroën C3 is voor velen het doorslaggevende argument om niet voor een Ferrari te gaan. Helaas moet je bij de Franse Pausmobiel wel het geluid van een V12 missen. Of toch niet? Het blijkt dat er niet veel meer nodig is dan een een stukje binnenband van een fiets en een tie-wrap om het geluid van een twaalfcilinder te creëren. De modificatie kan in principe bij elke auto gedaan worden, als de uitlaat maar sneu en klein genoeg is. Luister hieronder maar eens even. De vraag is alleen hoe lang het goed blijft gaan met de binnenband en het plastic kabelbindertje als de uitlaat heet wordt.

Stukje fietsband laat elke auto klinken als een V12

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties
  1. Coronaliene zegt op 2 juni 2020 om 19:13:

    autos!

    Reageer

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie