This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Nissan GT-R is een bloedsnelle camera-auto - TopGear Nederland

Autonieuws
Nieuws

Nissan GT-R is een bloedsnelle camera-auto

Een van de snelste camera-auto's ter wereld

Mattijn Nederend 08/02/20 - 16:03 0 Foto('s): NissanFoto('s): NissanFoto('s): NissanFoto('s): NissanFoto('s): NissanFoto('s): NissanFoto('s): Nissan 1/1

Hoe film je een Nissan GT-R? Met een Nissan GT-R. Je wijzen op het feit dat het object in de lens een snellere Nismo-versie is en dat de camera-auto met zijn extra gewicht het onmogelijk bij zou kunnen benen, zou een leuk verhaal verpesten met feiten. Dat gaan we dus mooi niet doen.

Cameraman Mauro Calo, die geregeld op sets van grote Hollywood-films te vinden is, vindt de Nissan GT-R de beste camera-auto. Hij liet een lichtgewicht frame op de GT-R lassen waardoor hij allerlei soorten camera’s stevig op de auto kan hangen. Volgens de cameraman is de auto snel, stabiel en betrouwbaar. Wij vinden het vooral tof eruitzien. Tijd voor een dragrace tegen de Hurácam?

Nissan GT-R is een bloedsnelle camera-auto

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie