This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Porsche 911 Targa Heritage Design Edition - TopGear Nederland

Autonieuws
Nieuws

Porsche 911 Targa Heritage Design Edition

Porsche kon niet kiezen en gooit alle designelementen tegen deze 911 aan

Mattijn Nederend 02/06/20 - 00:01 0 Foto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): PorscheFoto('s): Porsche 1/1

Rood leer in een Porsche, lekker. Beige leer in een Porsche, ook lekker. Gouden logootjes, kan best lekker zijn. Corduroy op de middenbaan van de stoelen, origineel. Retro-tellers met groene verlichting, gaaf. Retro-bestickering op de deuren, fijn. Maar dat allemaal in één auto? Het scheelt dat deze Porsche 911 Targa Heritage Design Edition in beperkte oplage geproduceerd zal worden.

Volgens Porsche zijn de gouden logo’s een verwijzing naar de jaren vijftig. De witte strepen op de neus zijn een knipoog naar het raceverleden en de gouden badge op de kont lijkt op een badge die eigenaren van een Porsche 356 kregen als ze de 100.000 kilometer bereikten. Deze badge ga je terugzien op alle Porsche Heritage Design-modellen. Jazeker, er komen er nog meer.

De komende tijd zal Porsche meer auto’s uitbrengen zoals deze Porsche 911 Targa Heritage, elk met elementen uit het verleden van het merk. Ze kijken voor inspiratie naar de periode tussen de jaren vijftig en tachtig. De 911 Speedster was al leverbaar met enkele retro-elementen.

Porsche 911 Targa Heritage: de specs

De 911 Targa Heritage is altijd een 4S. Dat betekent dat zescilinder boxermotor 450 pk produceert en dat de halve cabriolet in 3,6 seconden naar de 100 km/u schiet, met een top van 304 km/u. Het model is voorzien van een PDK-automaat of een handgeschakelde zevenbak. Porsche Design maakte een bijpassend horloge, dat net als de Targa Heritage gelimiteerd is tot 992 exemplaren. Prijzen zijn nog niet bekend.

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie