This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Nissan GT-R Offroad te koop in Nederland - TopGear Nederland

Autonieuws
Nieuws

Nissan GT-R Offroad te koop in Nederland

Deze Godzilla vreet drempels

Mattijn Nederend 07/07/20 - 15:37 0 Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen Foto('s): Noël van Bilsen 1/1

De een houdt van vissen en de andere (m/v) draagt graag hoge hakken in het weekend. Iedereen heeft een hobby nodig. Bij Classic Youngtimers Consultancy houden ze er een andere bijzondere hobby op na. Zij maken graag offroad-voertuigen van auto’s die niet offroad horen te gaan. Zo bouwden ze al eerder een Bentley Continental Offroad en een Lamborghini Gallardo Offroad. En nu is hier de Nissan GT-R Offroad.

Met vierwielaandrijving komt de Nissan GT-R al uit de fabriek rollen, dat scheelt al. Het buikje van de Nissan GT-R Offroad hangt 12 centimeter hoger boven de grond dankzij nieuwe vering en een herziene ophanging. De verhoging creëert ruimte voor grotere offroad-banden die schuilen onder spatbordverbreders. De wielkuipen zelf worden eveneens aangepakt om ervoor te zorgen dat de wielen genoeg bewegingsruimte hebben tijdens het ruigere offroadwerk.

Een offroad-conversie is niet compleet zonder een ledbar op het dak en nieuwe ledlampen in de bumpers. Op het dak monteerde Classic Youngtimers gelijk een speciale drager voor het reservewiel en op maat gemaakte dakdragers voor alle andere troep die je mee wilt nemen de wildernis in. Om het feest af te maken, verhoogde ze het vermogen van de 3,8-liter V6 in de Nissan GT-R Offroad naar meer dan 600 pk en lieten ze een wrap aanbrengen. De prijs is 95.000 euro. Haal jij hem op in Uden?

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie