This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Papieren Nissan 370Z Nismo vouw je zelf in elkaar - TopGear Nederland

Autonieuws
Nieuws

Vouw deze papieren Nissan 370Z Nismo in elkaar

Niet tegen de muur, maar met lijm

Mattijn Nederend 24/04/20 - 18:02 0 1/1

Japanse merken spreken graag over Takumi – speciaal geselecteerde, extreem capabele vaklieden. Er zijn bijvoorbeeld slechts vier mensen ter wereld die de V6 van een Nissan GT-R in elkaar mogen zetten. Voor deze Takumi zal dit papieren model geen enkel probleem zijn. Voor de normale sterveling adviseren we om de PDF twee of drie keer uit te printen, voor als het niet goed gaat. De Nissan 370Z Nismo is een van de vele Paper Craft-modellen die Nissan gratis aanbiedt.

Op de website van Nissan kun je van je favoriete voertuig een PDF’je downloaden en uitprinten. Vervolgens moet je met een schaar de vormpjes uitprinten, de lipjes omvouwen en met lijm de auto in elkaar zetten. De meeste modellen, zoals een GT-R of een Juke, zijn niet heel lastig. De 370Z is een ‘Premium Paper Craft’ en is daarom een stuk ingewikkelder. Heb je om wat voor reden dan ook geen scharen in huis, dan kun je onder aan de pagina ook origami downloaden.

De Paper Craft-website (klik maar even) van Nissan biedt genoeg modelletjes om je wat uurtjes zoet te houden. Als je een printer hebt, tenminste.

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie