This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Man wil balk op dak van auto vervoeren, mag niet - TopGear Nederland

Autonieuws
Nieuws

Man wil balk op dak van auto vervoeren, mag niet

Hij wilde de balk van 8,5 meter zo'n 180 kilometer verderop brengen

Mattijn Nederend 02/06/20 - 16:06 3 Foto('s): Politie Epe / Facebook 1/1

Nou, deze bestuurder heeft in ieder geval wel een rood lintje op de achterkant van zijn balk gehangen. Dat moet immers als de lading meer dan 1 meter uitsteekt. Helaas was dat niet genoeg voor de politie die hem aan de kant zette. Op het dak van de Citroën DS 4 had de bestuurder een balk van 8,5 meter bevestigd.

De dienders kwamen de auto tegen op A50 en besloten poolshoogte te nemen. ‘De bestuurder gaf aan dat hij op deze manier een rit van 180 kilometer gepland had. Dit kon echt niet! De bestuurder ontving een proces-verbaal en de lading bleef in Epe achter’, schrijft de politie op Facebook.

Voor de nieuwsgierigen onder ons: een lading mag meer dan 1 meter uitsteken bij een auto, maar niet meer dan de helft van de lengte van de auto. In het geval van een DS 4 mag de lading dus nét iets meer dan 2 meter uitsteken. Het geheel zou dan wel degelijk bevestigd moeten zijn.

Lees meer over

Meer hierover

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Abonneren

Abonnementen Abonnementen Abonnementen Abonnementen
Reacties
 1. Jeani zegt op 5 juni 2020 om 06:43:

  Balkenende😀😀

  Reageer
 2. Gijs zegt op 4 juni 2020 om 16:13:

  Je kunt zeggen wat je wil. Hij was nie bange

  Reageer
 3. Kees zegt op 2 juni 2020 om 19:34:

  Was dat Rutte?

  Reageer

Geef een reactieAnnuleer

TopGears Quick Car Finder

Trending nieuws

Autonieuws Autonieuws Autonieuws Autonieuws

Laatste autotests

Tests Tests Tests Tests

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws Tests Video's Magazines Welkom bij TopGear Nederland

We gebruiken cookies voor TopGear.nl, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

OK, prima! Meer informatie