This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

gjyqtar - Wiktionary

gjyqtar

Nga Wiktionary Jump to navigation Jump to search

GJYQTAR m.

 • 1. drejt. Nëpunës i drejtësisë popullore, i zgjedhur në një organ gjyqësor për shqyrtimin e zgjidhjen e çështjeve të ndryshme penale e civile; vjet. gjykatës. Gjyqtar popullor. Gjyqtarët dhe ndihmësgjyqtarët.
 • 2. sport. Ai që gjykon një ndeshje ose një lojë sportive. Gjyqtari kryesor. Gjyqtar anësor. Gjyqtar futbolli (volejbolli). Gjyqtar i kategorisë së parë (së dytë). Gjyqtar i kategorisë ndërkombëtare.
Marrë nga "[sq.wiktionary.org]" Kategoritë:

Menyja e navigimit

Mjetet e mia

Hapësirat e emrit

Variantat

  Shikime

  Më tepër...

   Shfletim

   Printo/eksporto

   mjete

   Në gjuhë të tjera