This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Wiktionary

Faqja kryesore

Nga Wiktionary Jump to navigation Jump to search Mirësevini tek WikiFjalori! - Fjalori në gjuhën shqipe

Mirësevini tek WikiFjalori, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një fjalor të lirë shumëgjuhësh, me përkufizime, prejardhje etimologjike, shqiptime, dhe shembuj përdorimi. WikiFjalori është shoqëruesi leksik i enciklopedisë së hapur Wikipedia. Fjalori në shqip përmban vetëm 10.027 artikuj, dhe ju inkurajojmë të krijoni artikuj të rinj.

Para se të filloni të redaktoniSi fillohet një faqeKuvendi Rregullat e editimit

Rregulla të përgjithshme:

 1. Ju lutemi të kini kujdes që fjalët t'i filloni me shkronjë të vogël, përveç shkurtimeve p.sh.: SHBA dhe emrave të përveçëm si p.sh.: Shqipëria.
 2. Edhe pse WikiFjalori është pjesë simotër e Wikipedias fjalët këtu do të jenë të radhitura në të pashquarën, pra ju lutemi redaktorë të redaktoni në të pashquarën.
 3. Përdorimi i shkronjave shqipe ë, Ë, ç dhe Ç është i padiskutueshëm, pra ju lutemi që gjatë redaktimit t'i përdorni me rregull këto shkronja.

Fjalorët kryesorë Artikulli i rastit Rafte të posaçme

Gjuhët botërore | Shkronjat | Numrat | Stinët | Muajt |

Rafte me fjalorë Fjalorët e shkencave natyrore dhe teknologjisë

Fjalori i informatikës | Fjalori i matematikës | Fjalori i mjeksisë | Fjalori i kimisë | Fjalori i fizikës | Fjalori i arkeologjisë | Wiktionary mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera Wiki:

Wikipedia WikiLibra WikiCitate WikiBurime WikiLloje WikiLajme Commons Meta-Wiki

Marrë nga "[sq.wiktionary.org]"

Menyja e navigimit

Mjetet e mia

Hapësirat e emrit

Variantat

  Shikime

  Më tepër...

   Shfletim

   Printo/eksporto

   mjete

   Në gjuhë të tjera