This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Wikilajme

Faqja kryesore

Nga Wikilajme, burimi i lirë i lajmeve që ju mund të shkruani! Jump to navigation Jump to search Wikinews në shqip, nuk është edituar së fundmi, shih discussion page at Wikipedia për më shumë informacion (në anglisht dhe shqip).
 • Ky projekt mbetet i hapur për editoret që janë të interesuar ta ringjallin.
 • Për t'u futur në përmbajtjen e këtij wiki, filloni nga faqja kryesore këtu.
 • Ju lutem, lëreni këtë faqe kështu si është derisa të ketë mjaftueshëm ndryshim përmbajtjeje para se ta ndërroni faqen kryesore si "faqe aktive".

Pyetje të mëtejshme mund t'i drejtohen në Meta përdoruesit User:StevenJ81, nëpunës për Komitetin e Gjuhëve.

Ata që duan të shkruajnë për ngjarje të përditshme, mund të kontribuojnë te Wikipedia Shqip, gjithmonë nëse argumenti është i rëndësishem për një enciklopedi. Wikilajme mbahet nga Fondacioni Wikimedia. Ky fondacion mban edhe projekte të tjera wiki. Meta-Wiki – Koordinimi Wikipedia – Enciklopedia Wikifjalori – Fjalori Wikilibra – Libra Wikiburime – Burime Wikicitate – Citate Wikispeciet – lloj Commons – mediat depo Wikiuniversiteti – Mjete mësimi Wikivoyage – udhëtoj udhëhequr Wikidata – baza e njohurive Marrë nga "[sq.wikinews.org]"

Menyja e navigimit

Mjetet e mia

Hapësirat e emrit

Variantat

  Shikime

  Më tepër...

   Navigimi

   Wikilajme

   Rajonet

   Në gjuhë të tjera

   Përpunoni lidhje

   Në projekte të tjera

   Printo/eksporto

   Mjetet

   • Kjo faqe është redaktuar për herë te fundit më 19 shtator 2018, në orën 23:14.
   • E gjithë përmbajtja në Wikilajme është në disponim nëpërmjet licencës Creative Commons Attribution 2.5 përveç rasteve kur specifikohet ndryshe.
    Kontributet duhet t'i atribuohen Wikilajmeve.
    Wikilajme®, dhe logoja e Wikilajmeve janë marka të regjistruara të Wikimedia Foundation, Inc. Shiko Kushtet e Përdorimit.

    Wikilajme nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e faqeve të jashtme të internetit.