This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Gi din donasjon nå – Donate

Gi din donasjon nå

Hopp til navigering Hopp til søk

Fra Jimmy Wales, Wikipedias grunnlegger

Handel er bra. Annonser er ikke onde i og for seg, men det hører ikke hjemme på Wikipedia.

Wikipedia er noe spesielt. Det er som en park eller et offentlig bibliotek. Det er som et tempel for sjelen. Det er et sted der vi alle kan gå for å tenke, å lære og å dele vår kunnskap med andre.

Da jeg grunnla Wikipedia, kunne jeg ha valgt å skape et profittorientert selskap med annonsefinansiering – men jeg valgte anderledes. Vi har jobbet hardt over år for å holde prosjektet slankt og sterkt. Vi oppfyller denne visjonen og lar andre sløse.

Hvis alle som leser dette donerte $10 hver, ville vi bare trengt å samle inn penger én dag i året. Men ikke alle har mulighet eller vil gi. Og det er helt greit. Hvert år velger akkurat nok mennesker å gi.

Vær vennlig og vurder en donasjon på $10, $20, $30, eller så mye du kan i år for å beskytte og støtte opp om Wikipedia.

På forhånd takk,

Jimmy Wales
Wikipedias grunnlegger

Hva din donasjon går til

Teknologi: Servere, båndbredde, vedlikehold, utvikling. Wikipedia er et topp-10 nettsted i verden, og det kjører på en brøkdel av hva andre topp-nettsteder bruker.

Mennesker og prosjekter: De andre nettstedene har tusenvis av ansatte. Vi har omtrent 400 i stab og kontraktører til å støtte en stor variasjon av prosjekter, som gjør din donasjon en stor investering i en høyeffektiv ideell organisasjon.

Informasjon om skattefradrag

Vi selger ikke din informasjon til noen. Ved å donere, godtar du å dele personopplysningene dine med Wikimedia Foundation, den ideelle organisasjonen som står bak Wikipedia og andre Wikimedia-prosjekter, og med organisasjonens tjenesteleverandører i henhold til vår donorpolicy. Wikimedia Foundation og organisasjonens tjenesteleverandører holder til i De forente stater og i andre land hvor personvernlovene kan være ulike de norske. Vi hverken selger eller tilbyr personopplysningene dine til andre. Nærmere informasjon finner du i vår donorpolicy.

For gjentakende givere debiterer Wikimedia Foundation faste månedlige innbetalinger på den samme datoen den første donasjonen fant sted, noe som vil fortsette til vi mottar en oppsigelse fra deg. Donasjoner gitt den 29., 30. eller 31. i måneden belastes på den siste dagen i måneden når en måned har færre dager, slik at du betaler så nært opprinnelig bestillingsdato som mulig. Vennligst kontakt [email protected] hvis du har spørsmål.


Hentet fra «[donate.wikimedia.org]»

Navigasjonsmeny