This website does readability filtering of other pages. All styles, scripts, forms and ads are stripped. If you want your website excluded or have other feedback, use this form.

Faqja kryesore - Wikimedia Commons

Faqja kryesore

From Wikimedia Commons, the free media repository Jump to navigation Jump to search Wikimedia Commons një koleksion prej 55,576,955 skedash që mund të përdoren lirisht tek e cila çdokush mund të kontribuojë Fotografia e ditës
Aerial view of the Vasilyevskaya Curtain, Peter and Paul Fortress, and the Military Archive, both on Zayachy Island, Saint Petersburg, Russia.  

+/− (sq), +/− (en)

Mediumi i ditës Play media Graphium sarpedon flapping. x40 slow motion  

+/− (sq), +/− (en)

Probleme gjatë intepretimit të skedës


Pjesëmarrja

 Log in Create account

Dëshironi të shfletoni?
Ju lutemi përdorni kutinë e kërkimit në krye të kësaj faqeje ose lidhjet në të djathtë.
Të përdorni?
Për të përmbushur kërkesat e licencave të lira, ju lutemi lexoni udhëzuesin tonë mbi ripërdorimin. Ju gjithashtu mund të kërkoni që një fotografi të ngarkohet në Commons.
Të identifikoni?
Shfletoni Kategorinë:Tema të paidentifikuara. Nëse gjeni diçka që mund ta identifikoni, lini një shënim në faqen e diskutimit.
Të krijoni?
Shikoni gjithçka që duhet të dini në udhëzuesin tonë mbi kontribuimin e punës suaj.
dhe më tepër!
Për të eksploruar mënyra të tjera se si mund të kontribuoni te ky projekt, kontrolloni Portalin e Komunitetit.
Konkursi i fotove Bëni disa fotografi dhe ngarkojini ato për të plotësuar kushtet e konkursit tonë mujore, frymëzohuni dhe provoni tema të tjera! Mësoni më tepër rreth konkurseve!  Shikoni konkurset e këtij muaji Pikat kryesore

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, mund të filloni me Fotot e përkryera, Fotot cilësore ose Fotot me vlera.

Ju gjithashtu mund të shikoni disa vepra të krijuara nga kontribuesit tanë tepër të aftë në Takimin me fotografët tanë dhe në Takimin me ilustruesit tanë. Gjithashtu mund të jeni të interesuar për Fotografinë e Vitit.

Përmbajtja
Sipas temës

Natyrë

Shoqëri  Kulturë

Shkencë

Inxhinieri

Sipas vendodhjes

Tokë

Hapësirë

Sipas llojit

Imazhe

Tinguj

Video

Sipas autorit Sipas licencës

Statuset e të drejtave të autorit

Sipas burimit

Burime imazhesh

Imazhe nga 21 August
Wikimedia Commons është pjesë e familjes Wikimedia, një lëvizje jofitimprurëse, shumëgjuhëshe dhe me përmbajtje të lirë. Wikipedia
Enciklopedi Wikilajme
Gazetari e hapur Wikifjalori
Fjalor Wikilibra
Libra dhe manuale Wikicitate
Citate Wikispecies
Direktori llojesh Wikiversity
Vegla mësimore Wikivoyage
Udhëzues udhëtimi Wikisource
Tekste burimore Wikidata
Bazë njohurish Meta-Wiki
Koordinimi MediaWiki
Zhvillimi i softuerit Wiki Retrieved from "[commons.wikimedia.org]" Category:

Navigation menu

Personal tools

Namespaces

Variants

  Views

  More

   Navigate

   Participate

   In other projects

   Print/export

   Tools

   In Wikipedia

    Add links